Informace o zápasu

Komentář rozhodčích

není k dispozici

Celková statistika

Celková statistika
GABŽKČK
Michal Kašpar - 55 - -
Petr Kouble336 - -
Martin Kuča - - - - -
Radek Mališ (B)1 - 1 - -
Viktor Pšenica639 - -
Jaroslav Salivar - - - - -
Tomáš Suchomel314 - -
Celkem13122500

Tiskové prohlášení

Před zápasem

Všem fanynkám a fanouškům dobrého fotbalu,

je před námi poslední utkání velice úspěšné sezóny, kdy se nám podařil husarský kousek v podobě postupu do vyšší soutěže. I přesto, že utkání byla velmi náročná a často rozhodovalo pověstné štěstíčko, podařilo se nám ztvrdit postup již v předposledním kole. A proto se může zdát poslední utkání pouze formalitou. Právě naopak, soupeř potřebuje uhrát alespoň remízu, aby měl jistotu udržení v soutěži. Přes přehnané emoce a postupovou euforii, kdy někteří členové kádru 7Z chtěli poslední utkání pojmout zcela exhibičně, přistoupíme k utkání v maximální koncentraci a s touhou vyhrát. Pokud se mám podaří soupeře porazit, již nikdo nás nepřipraví o první místo ve skupině a tedy i „tučnější prémie“ ze strany svazu.

Proto mi z mé skromné pozice u týmu dovolte pozvat všechny fanoušky na poslední utkání sezony. Rádi Vás přivítáme v neděli 3. prosince na hřišti Tempa, kdy naším soupeřem bude „béčko“ Budvarky. Zároveň Vás chci pozvat na oslavu postupu do 4. ligy, které se uskuteční den před utkáním od 20h. A protože bereme fotbal opravdu vážně a nechceme nic ponechat náhodě, oslava se koná v Budvarce v Dejvicích :-).

S pozdravem Ave Sedm Váš GM.

P.S. Možná přijde na utkání i Ježíšek..

Po zápase

V poklidné adventní náladě jsme nadělili soupeřům 13 gólů a ukončili tak veleúspěšnou sezónu. Je tedy na místě pogratulovat a poděkovat všem hráčům, fanouškům a členům realizačního týmu.

Zároveň mi dovolte popřát všem příznivcům kulatého nesmyslu Veselé Vánoce a hodně štěstí v Novém roce 07. Osobně si přeji, aby tento symbolický rok 07 končil pro 7Z stejně šťastně jako ten letošní.

Váš GuMídek.

P.S. Kučis je stejně LOLEK.

Články k zápasu

Vzájemné zápasy

Vzájemné zápasy
DatumTypDomácíHostéHřištěVýsledek
Ligové utkáníSedm zbabělých BBudvarka BTempo Praha FC13:1